Som du nok efterhånden har regnet ud har jeg valgt at lave min blog med fokus på iværksætterri og alt hvad dette måtte medføre at udfordringer, sejre og ikke mindst at det mål man har med sin forretning nås.

I virkeligheden er det, at nå sit mål hele ideen og ikke mindst motivationen bag, at springe ud som iværksætter. Man hører ofte, at de der vælger at springe ud som iværksætter gør det fordi det er en drøm de har gået og puslet med meget længe.

Når man første gang bestemmer sig for at sætte et projekt i søen og kaste sig ud i iværksætterrens fagre verden har man brug for alt den vide man kan skrabe sammen og alt den hjælp man kan få. Der er ingen tvivl om at det handler om at tage nogle chancer, sætte sig nogle specifikke mål og have mod på at sætte sig selv i uvante situationer og bevise at man har is i maven til at lykkedes.

Det er egentlig uden betydning hvilket type af projekt man brænder for, hvor store omkostninger der er forbundet med projektet eller noget helt tredje. Det der er vigtigt er, at der er en passion for det man laver og brænder for at nå det mål man har sat sig. Det kan selvfølgelig ikke undgås at man bør sikre sig et stabilt økonomisk grundlag inden man springer ud som iværksætter. Du kan eventuelt læse mit tidligere indlæg om

Hvad man skal huske når man starter online som iværksætter

Det at springe ud som iværksætter bunder ofte i et ønske om at gøre sig selv økonomisk uafhængig og være sin egen chef, men drivkraften bag er et ønske om at udrette noget og gøre teori til virkelighed. En iværksætters vådeste drøm er at se deres projekt(er) udvikle sig fra en grim ælling til en smuk svane. Men samtidig er et iværksætterliv uden udfordringer det samme som en bil uden motor.

Kendetegnet hos mange af de iværksættere jeg har haft kontakt til, læst om og endda set på TV drives af de udfordringer de måtte møde på vejen til succes. Det vil med andre ord sig, at en sejer smager meget bedre hvis der er blevet kæmpet for det.

At være iværksætter er ikke blot et arbejde, det er en livsstil!

Rigtig god dag til dig 🙂

Thomas Holst Frederiksen

  —–Tholst.dk—–

Tagged with →  
Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.