Gør dine idéer til virkelighed

Velkommen til første afsnit i min iværksætterdagbog

I tråd med resten af min iværksætterblog og nogle af de sideløbende projekter jeg arbejder med, har jeg besluttet mig for at give jer et lille indblik i mit arbejdet med et af projekterne!

Som overskriften antyder giver en ny idé, nye udfordringer og ikke mindst muligheder.

Som iværksætter går meget af tiden med at tage stilling til disse udfordringer og muligheder og samtidig gå fra idé til handling. En af fordelene ved netop at gå fra idé til handling er, at man får muligheden for at lære af de erfaringer man gør sig undervejs.

Erfaringer er ikke noget man kan læse sig til eller analysere sig frem til, men derimod noget man skal få igennem handling. Erfaringer kan til gengæld deles med andre og derved kan det være med til at skabe stor værdi for andre.

Derfor har jeg valgt at lade andre få glæde af de erfaringer jeg vil gøre mig i fremtiden.

Jeg er i den senere tid gået i gang med at opbygge et nyt koncept indenfor konsulent bistand til nye online iværksættere. Konceptet er nå nuværende tidspunkt under udvikling og jeg arbejder dagligt med at opbygge virksomhedsstruktur, ydelsens indhold, prisstrategi og meget mere.

Derfor vil jeg gerne invitere dig med i processen og dele mine erfaringer med dig. Det vil jeg gøre i form af en dagbog over mit arbejde med konceptet, de udfordringer jeg møder samt de muligheder der også følger med.

Ud over at videregive erfaringer med enkelte elementer i strukturen og andet, får du som læser også muligheden for at drage nogle erfaringer ud fra hele processen, fra idé til handling.

I mit næste indlæg kan du læse mere om hvad konceptet indeholder og hvilke tanker der ligger bag opstarten af den nye konsulent ydelse.

Der vil løbende komme nye indlæg, så sørg for at følge med på siden og giv gerne dine kommentarer så vi alle kan drage nytte af nye synsvinkler og erfaringer.

Tak fordi du læste med!

Thomas Holst Frederiksen

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.