I dag fik jeg lidt tid til overs og og bestemte mig for at få installeret wordpress på et nyt domæne og få sidens design online. Når det er gjort kan jeg nemlig komme igang med at bygge indholdet op på siden. Men hvordan skal jeg nu vælge at installere WordPress?

 Når man skal installere wordpress på sit domæne, er der flere måder at gøre det på. Det mest almindelige måde er at

  • Downloade wordpress,
  • Ændre Database oplysninger i wp.config.php filen,
  • Åben for FTP adgang via f.eks. Filezilla og upload wordpress til domænet og Wuupti, så er der wordpress online.

Men noget der er blevet mere almindeligt er webhotellernes nye service der som regel hedder noget i retningen af 1-click-install. Det er en funktion der kan lave arbejdet for dig og ganske automatisk installerer wordpress på dit domæne. Så slipper du for at side og rode med FTP adgane og alt det andet gøjl. Det er dejligt nemt 🙂

Jeg har selv brugt funktionen i flere tilfælde og det funger super! Jeg har min side hos Web10.dk og deres hosting fungerer upåklageligt.

Du kan eventuelt læse mere om det på deres hjemmeside Web10.dk

Nå men tilbage til pointen…

Jeg valgte at jeg for sjov skyld ville prøve at installere wordpress via den første metode via min FTP osv., jeg  må indrømme at det tog lidt længere end beregnet, men efter lidt mail frem og tilbage med en af mine livliner kom siden imidlertid online. Det er umiddelbart sidste gang jeg bruger den metode. Det andet er altså bare nemmere og hurtigere..!

Men som i kan se endte dagen godt og min nye hjemmeside er kommet online 🙂

Det næste skridt er så, at få bygget et flot side med indhld af en kvalitet som dine besøgende har lyst til at læse, men dt er en helt anden snak!

Jeg håber i har nydt dagens afsnit og får en fantastisk dag 🙂

-Thomas Holst Frederiksen

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.