Grafisk design i samarbejde med studerende.

Det er nu ved at være længe siden jeg har lavet en opdatering. Grunden er selvfølgelig, at jeg har siden og arbejdet med flere af mine andre hjemmesider, skrevet produktbeskrivelser og budskaber og ikke mindst få sammensat nogle struktureret forretningsplaner.

I den periode jeg har arbejdet med selve designet af min hjemmeside har jeg været klar over at der var behov for at få designet hjemmesiden af en med bedre kompetencer end jeg selv harpå det område. Men for at mindske udgifterne til projektet i opstarten valgte jeg dog selv at lave designet, med den smugle erfaringer jeg har på det område.

 Så blev jeg kontaktet af en studerende design teknolog

Som overskriften antyder, blev jeg den anden dag kontaktet af en gammel kollega og studerende inden for design teknologi. Han står og skal lave eksamens projekt hvor der skal laves grafisk materiale for en virksomhed, som skal ende ud i en eksamensrapport omkring projektet.

I den forbindelse har vi nu lavet en aftale om et samarbejde hvor han skal ind og lave grafisk arbejde i form af f.eks. hjemmeside design, flyders, visitkort og hvad der ellers måtte være. Vi er endnu ikke gået i gang, men jeg ser meget frem til et spændende samarbejde, som er til fordel for både ham og mig.

Hvorfor samarbejde med studerende?

Det jeg vil nå frem til med dette indlæg er, at sidder i med et projekt hvor i mangler kompetencer inden for visse områder, så undersøg mulighederne for et samarbejde med en studerende. Fordelene for dig er selvfølgelig at omkostningerne er lave, men vigtigst af alt får du en top motiveret person til at hjælpe dig samtidig med at den studerende får mulighed for at udvide sine erfaringer.

Så undersøg mulighederne for at samarbejde med de studerende hvis der er plads til det i din virksomhed. Det er som regel en Win-Win situation for både den studerende og dig!.

Med de ord vil jeg ønske jer alle en god dag og god vind med jeres egne projekter!

Peace, love and harmony!

Thomas Holst Frederiksen

Share →

2 Responses to Samarbejde med studerende

 1. Søren siger:

  Hej Thomas
  Jeg sidder i en nogenlunde tilsvarende situation – har du en ide til hvordan jeg kommer i kontakt med nogle der søger samarbejdspartnere til disse projekter?
  Jeg skal have udarbejdet et logo, og en ny grafisk linie.
  Mvh. Søren

 2. Tholst siger:

  Hej Søren

  Jeg beklager virkelig meget, at jeg først har set din kommentar nu. Der har åbenbart været lidt problemer med bloggen.

  Hvordan er det gået med projektet, kom du videre og kom du i kontakt med nogle studerende? 🙂

  Mvh Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.