Hvis man vil have succes som iværksætter nytter det ikke noget at sætte sig i et hjørne og tro man kan klare det hele uden andres hjælp.

Jeg bruger selv flere forskellige redskaber når til at finde de oplysninger jeg mangler for at komme videre i processen. Et af de bedste redskaber er uden tvivl vores ven Google, som i mange tilfælde giver adgang til et bredt udsnit af sider med den information man står og mangler. Det er i bund og grund blevet meget mageligt at søge informationer 🙂

Men noget jeg absolut vil fremhæve som et af de redskaber jeg har haft størst glæde af er iværksætterforumet Amino. Her er der skabt et iværksætter miljø der går langt ud over de alternativer man ellers finder online. Iværksættere i alle aldersgrupper, i alle typer erhverv og med hver deres erfaring og mening. Som iværksætter og selvstændig finder du uanede mængder af ressourcer i form af erfaringer og rådgivning fra andre iværksættere.

Det grundlæggende koncept på Amino er, at iværksættere ytre sig via små indlæg om en udfordring de står med. I langt de fleste tilfælde får man altid svar fra en kompetent person der ved hvad han snakker om. Generelt hersker der en vis form for gentlemen politik på siden hvor alle hjælper alle og alle bliver hørt.

Os der dagligt er aktive på Amino ved uden tvivl hvad jeg mener når jeg siger, at det er svært at forestille sig at være kommet så langt, uden en side som Amino og alle de fantastiske hjælpsomme mennesker der bruger siden.

Har du ikke besøgt siden endnu vil jeg anbefale dig at kikke forbi Amino.dk

Det var en lille opfordring herfra.

Rigtig god dag

Mvh Thomas

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.