Som i nok ved benytter jeg WordPress til min blog som er et af de mest brugte open source blogsystem i dag. En af fordelene ved WordPress er at der er uanede muligheder for Plugins til alt mellem himmel og jord.

Et Plugin er et lille program som du kan downloade og installere på dit WordPress system og som dermed giver dig flere funktioner og gør at du kan skræddersy din hjemmeside efter dine og brugernes ønske.

Når du starter en ny blog med WordPress er der en håndfuld Plugins som er et MUST for at det grundlæggende på siden er klar til kamp!

Derfor får du her min personlige liste over Plugins der skal installeres som det absolut første skridt i retningen af en brugervenlig og overskuelig blog.

All in One SEO Pack

Læs mere om  All in One SEO Pack

Plugin som uden tvivl er et af de vigtigste og mest brugte inden for søgemaskineoptimering (SEO)

Den hjælper dig med at få udfylde de vigtigste informationer som er et absolut minimum for god grundlæggende SEO.

Google analytics for wordpress

Læs mere om  Google Analytics til WordPress

Læs mere om Opret Google Analytics konto

Dette plugin bruges til at koble din blog sammen med Google Analytics så du får mulighed for at følge med I statestik på siden. F.eks hvor mange besøgende du har, hvilke sider der besøges mest og meget mere. Dette kræver at du opretter en Google-Analytics konto, men hvis du ikke allerede har det, er det med at komme i gang!

PageMash

Læs mere om PageMash til WordPress

I wordpress kan det ofte være et problem at ændre I rækkefølgen på den horisontale menu. Dette Plugin løser problemet for dig og giver dig mulighed for at ændre rækkefølgen efter behov.

TinyMCE Advanced

Læs mere om TinyMCE Advanced til WordPress

Dette Plugin giver dig nogle flere muligheder i din tekst editor og er meget svært at undvære i længden. Så få den installeret med det samme.

Mail Chimp

Besøg MailChimp og opret en profil

Ønsker du at tilbyde dine besøgende at tilmelde sig dit nyhedsbrev er Mail Chimp et rigtig godt alternative. Funktionen er enkel og meget overskuelig, så prøv det og få muligheden for at holde dine brugere opdateret på hvad der sker på din blog! Dette kræver tilmelding på mailchimp.com (Gratis).

Google xml Sitemap

Læs mere om Google xml Sitemap plugin til wordpress

Dette plugin laver et sitemap til din blog og sørger for at give søgemaskiner som Google besked om opdateringer på dine sider. Et sitemap er vigtigt i forhold til SEO da det giver Google et bedre overblik over indholdet på din side

Contact Form 7

Læs mere om Contact Form 7 til WordPress

Et plugin der giver dig muloigheden for at lave en kontakt/tilmeldings formular på din side. Den kan bruges hvis dine besøgende vil skrive til dig eller f.eks. ønsker at tilmelde sig en konkurrence eller nyhedsbrev.

Alle WordPress Plugins er gratis!

Det var et lille udpluk af nogle af de vigtigste Plugins til WordPress. Der findes helt sikkert flere som burde være med på listen men hvilke Plugins der er vigtigst kommer også lidt an på hvilke behov du har med netop din side.

Har du andre Plugins som du mener brude være med på listen over absolut nødvendige Plugins, så er du mere end velkommen til at skrive det i en kommentar herunder og gerne hvorfor du mener den er vigtig.

Det var alt for denne gang, jeg håber det kan hjælpe dig lidt på vej til en endnu bedre blog og færre udfordringer!

Men husk at udfordringer er med til at gøre det spændende at være iværksætter!

Kan i have en fantastisk og kreativ dag alle sammen!

-Thomas Holst Frederiksen

Share →

2 Responses to De vigtigste WordPress Plugins til din blog!

 1. Jeg savner en en ‘tilmeld’ nyhedsbrev knap på din side.

  Jeg kunne faktisk godt tænke mig at følge lidt med i dine projekter, men jeg har ikke tænk mig at komme forbi hver dag.

 2. Tholst siger:

  Hej Lars

  Ja jeg ved jeg hænger lidt i bremsen på det område 🙂

  Jeg har haft lidt problemer med mit nyhedsbrevs plugin, det har drillet så fungerede ikke optimalt.

  Men det skulle gerne være i luften inden alt for længe

  Tak for noten og dejligt at høre du gerne vil følge med!
  Mvh
  Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.